Snertweekend 2015

Spetterend snertweekend van Citroën Club Fryslân

 

 

Schitterend weer, lieve en leuke mensen, een waar spektakel!

Prachtig gelegen in het Voorster Bos hadden we de beschikking over een riante accommodatie met voldoende slaapvertrekken is het snertweekend gehouden.

Lekker eten kon in de keuken worden bereid, maar het restaurant was tegenover het chalet en dat was allemachtig prachtig.

Het programma was zeer divers. Zo konden de kinderen spelen in en rondom het chalet maar ook naar het paddenstoelen bos gaan om een wandeling te maken of  simpelweg de speeltuin bezoeken.

De vaders en moeders zaten onderwijl lekker in het zonnetje uit de wind te genieten van koffie, thee en gebak.

Dit maal werd er getrakteerd op een cursus Dyane repareren olv Vincent. Ik geloof dat iedereen geslaagd is voor deze cursus want de Dyane reed als een speer daarna.

Heerlijk gevaren in Giethoorn, zelf het kleinste lid van de club heeft hiervan genoten in zijn wandelwagen.

Uitgebreide Chinese maaltijd voordat de snertrit werd gestart, competitie gaat nu eenmaal beter met een gevulde maag.

Uiteraard het grote spektakel de snertrit die uitgezet door Marianne voerde over oud en nieuw land en waar de wegen zich kronkelden en waar allerlei streekbewoners de quizvragen stelden aan de deelnemers. Iedereen heeft de rit ditmaal uitgereden en men was verbaasd over de leuke plaatsjes zoals Muggebeet of Nederland.

Het bleef nog lang gezellig…….

De volgende dag na een heerlijk ontbijt met het hele gezelschap de rit bij daglicht nogmaals gereden en gewandeld in Blokzijl. Uiteraard in de zon, maar wel in een warme winterjas.

Deze dag nam iedereen “de schans” om vereeuwigd te worden op film.

Na de lunch werd er opgeruimd en ging ieder zijns weegs.

Dit had u eigenlijk niet willen missen.!

Tot de volgende editie!!

Klik hier voor de foto's