Voorjaarsrit en ALV

Donkere wolken over het platte land en regen en wind maken dat het nog steeds geen voorjaar is. De dag van de voorjaarsrit van de CitroenClub fryslan breekt aan, en gelijk op deze dag breekt de lucht open en stralende zonneschijn valt ons ten deel.

Op naar Zurich waar we verzamelen bij het restaurant. Mooi schouwspel, de ene na de andere eend (en andere Citroens) rijdt het parkeerterrein op.
We vertrekken met een auto of 36 wat een werkelijk schitterend kleurrijk gezicht oplevert. De rit is verrassend en afwisselend met een kleine pauze voor het fotomoment.
Onderweg uiteraard weer even een extra stop om een gevalletje van pech onderweg op te vangen. Op een smalle weg met een flauwe bocht kun je mooi langs alle geparkeerde vehicules kijken.
Na de rit parkeren we bij het kazemattenmuseum waar we de algemene ledenvergadering houden.
Een bijzondere vergadering omdat we naast de voorspiegeling van de CitroMobile door Sigfried en het spektakel van de ICCCR afscheid nemen van de voorzitter sinds 8 jaar. Anne wordt bedankt met mooie woorden en een fraai geschenk ( in het Frans) over de nog aan te schaffen Godin.
De nieuwe voorzitter, Bertus Waaijer, wordt unaniem gekozen. Veel plezier Bertus met ons mooie cluppie en succes in de komende jaren.
Rita kondigt aan dat ook haar functie vacant wordt volgend jaar, dat is even schrikken, penningmeesteres en ledenadministratie lijkt onlosmakelijk verbonden met Rita. Maar ja, aan alles komt een eind en Rita wil graag het stokje overdragen. Dus leden van de CCF, wie wil deze mooie taak op zich nemen? U heeft een jaar om erover na te denken.
Na de vergadering worden we in groepen rondgeleid in het kazemattenmuseum, het museum waar Anne een groot gedeelte van zijn tijd aan besteedt. Na de rondleiding wacht ons een heerlijke Chinese maaltijd. Het is al donker als we weer richting huis gaan met onze autootjes.
We kunnen terugkijken op een mooie stralende dag en Anne, nogmaals een groet en tige tank! 

Voor de foto's volg de link